Zachte yoga

De zachte yogalessen zijn toegankelijk voor iedereen. Wil je het wat rustiger aan doen, ervaar je veel stress of vermoeidheid, heb je een chronische aandoening zoals fybromyalgie, of ben je herstellende na een periode van ziek zijn, dan is deze les uitermate geschikt voor jou.
De opbouw van de les is gelijkaardig aan die van een hatha yogales maar zal nog meer gericht zijn op zachtheid, loslaten en het leren ontspannen. Dit is vaak lastig voor ons.
Ook in deze lessen starten we met een moment van stil worden. Daarna zullen we met zachte oefeningen ons lichaam doorlopen om het te versoepelen en te versterken. Het groeipotentieel wat in elk mens besloten ligt wordt aangesproken om ook te ervaren dat ieder mens kan groeien en tot bloei kan komen.
Verweven door de hele les is er de aandacht voor de adem. In rust om contact te krijgen met jezelf en te leren voelen hoe het met je binnenwereld is gesteld. Maar ook het bewust ademen en voelen in een beweging om je lichaam steeds beter te leren kennen en te accepteren.