Zachte yoga

De zachte yogalessen zijn toegankelijk voor iedereen. Wil je het wat rustiger aan doen, ervaar je veel stress of vermoeidheid, heb je een chronische aandoening zoals fybromyalgie, of ben je herstellende na een periode van ziek zijn, dan is deze les uitermate geschikt voor jou.
De opbouw van de les is gelijkaardig aan die van een hatha yogales maar zal nog meer gericht zijn op zachtheid, loslaten en het leren ontspannen. Dit is vaak lastig voor ons. 1x maand is de les een yoga nidra les. voor info kijk bij workshops: yoga Nidra.
Ook in deze lessen starten we met een moment van stil worden. Zachte oefeningen versoepelen en versterken ons lichaam. Het groeipotentieel wat in elk mens besloten ligt en dus ook in jou, wordt aangesproken.
Verweven door de hele les is er de aandacht voor de adem. De adem is de sleutel om opnieuw contact leggen met je lichaam en jezelf. Je leert weer voelen hoe het met je binnenwereld is gesteld. Zo kom je weer in contact met jou groeipotentieel binnenin jou en kan er rust, ruimte en acceptatie en energie vrij komen.
Ik geloof erin dat je op verschillende manieren aan “jezelf” kunt werken. Daarom werk ik samen met Helena Beers van 2B-alive. Zij is burn-out therapeut en werkt vanuit een holistische benadering die nauw aansluit op de filosofie van vrijman-yoga. Daarnaast is zij expert op het gebied van angst, paniekaanvallen en depressie. Deze investering in jezelf wordt meestal (gedeeltelijk) vergoed vanuit een aanvullend pakket. Vraag hiervoor altijd even na bij je eigen zorgverzekeraar. Wil je meer informatie vinden kijk dan op haar website 2B-alive.nl


ontwerp en realisatie door Cétroen – grafisch ontwerp voor print & web Foto’s by Sure Shot Photography