Yin yoga

Voor wie al genoeg actie in zij leven ervaart. Al dan niet in de vorm van actieve sportbeoefening, yang yoga (Ashtanga yoga) of een heel druk en stressvol bestaan leidt. Yin yoga is een welkome tegenhanger in onze huidige tijd om de balans te herstellen.
In Yin yoga worden de houdingen zonder krachtsinspanning gedurende 2-5 minuten aangehouden. Het zijn zittende en liggende houdingen. Door de zachte aandacht in de houdingen waarbij je je aandacht en adem als ankerpunt gebruikt kan er ruimte ontstaan. Ruimte om te zijn, om te voelen en te versoepelen. In het lichaam zorgt Yin yoga voor het versoepelen van je bindweefsel, pezen, banden en ligamenten. Je behoudt je souplesse of vergroot die mettertijd op zachte wijze. Yin yoga is dus zeker geen presatiegerichte yoga vorm. Waar nodig wordt er individueel gekeken naar aanpassingen in de houding al dan niet met behulp van props en hulpmiddelen. kortom een les met aandacht voor onze zachte kracht!

Vanaf woensdag 9 maart 2022 19:15-20:15u gaan wekelijkse yin yogalessen van start.


Om te proeven wat Yin yoga is heeft vrij-man 2 los te volgen sessies gepland. Hierin kun je goed ervaren wat Yin yoga inhoudt. Een losse sessie bedraagt €15,-. Meldt je tegelijk voor beiede sessies aan dan is je bijdrage €25,-

Dinsdag 11-01-2022 19:00-20:30u inschrijven klik hier

    Dinsdag 08-02-2022 19:00-20:30u inschrijven klik hier