Workshops

vrijman-yoga biedt meerderde wisselende workshops aan zoals stiltedagen, yoga nidra, vriendinnendag en nog meer. Hieronder vindt je het aanbod aan workshops die door ons worden aangeboden. Zou je graag een workshop op maat willen? Dat is mogelijk. Neem contact met me op en we bespreken de mogelijkheden.

Internationale Yoga Dag 2019

Heb jij zin in een verfrissende, fijne workshop?
Goed nieuws: op zondag 16 juni geef ik ter ere van de internationale yoga dag 1 GRATIS YOGAWORKSHOP!
De officiële dag is op vrijdag 21 juni maar dan ben ik verhinderd. ;)

AANMELDEN (is verplicht in verband met beperkte plek)
Via Pb, bericht contactformulier website of 06, meld je je aan onder vermelding van INTERNATIONALE YOGA DAG, je NAAM en TIJDSTIP

Wie weet mag ik je ont-moeten!

Vriendinnen dag

Wil je samen met je vriendin een gezellige ochtend beleven om jullie band en vriendschap te vieren?

PROGRAMMA
We starten gezamenlijk met koffie/thee/water lekkers en maken kennis met elkaar.
Daarna gaan we in koppels ontspannen - houdingen ervaren - elkaar steunen - geven en ontvangen - ademen - masseren en vooral veel plezier hebben met elkaar!
We sluiten samen af met vegetarische soep en biologisch brood.

datum: 09-06-2019 en/of 30-06-2019
prijs: €25,- p.p.
tijd: 10:00-13:00u

Aanmelden? Leuk, geef je datum van voorkeur aan!
Workshop gaat door bij minimaal 3 maximaal 7 koppels.
Lidwien Hamers en Kirsten Vrijman verzorgen deze ochtend.

Stiltedag

Een stiltedag is een dag helemaal voor jezelf. Je trakteert jezelf op stilte en kunt zo je batterij weer helemaal opladen. Het is een goede manier om even afstand te nemen van je werk of dagelijkse bezigheden.
Een stiltedag vereist geen voorkennis of ervaring in meditatie of mindfulness. Het beoefenen van stilte, meditatie werkt versterkend als je het met een groep doet. Zo kan een stilte dag een eerste stap zijn naar regelmatig stil zitten met jezelf. Ben je al meer ervaren in het beoefenen van meditatie en mindfulness dan kan een stilte dag juist een heerlijke opfrisser zijn.
Stiltedagen worden voornamelijk in stilte doorgebracht en bestaan uit oefeningen, (geleide) meditaties, yoga en handelen in aandacht.
Kortom een stiltedag is een bijzondere ervaring om van de drukte en de DOE modus naar de ZIJNS modus te komen helemaal in het NU.

4 zondagen per jaar organiseer ik een stilte dag.
Data: 10:00-16:00u
Inclusief: lekkers, biologische lunch, thee, koffie en water.
Kosten: €40,-

Workshop op maat

Wil jij een keer met vrienden, vriendinnen of met je bedrijf door middel van yoga nader tot elkaar komen? Of tot verstilling, meer samenwerking of wat dan ook? Dat kan! In overleg bepalen we duur, thema en locatie van de workshop. Prijzen variëren naar gelang aantal deelnemers, duur en locatie van de workshop. Neem gerust contact op voor meer informatie.