Workshops

vrijman-yoga biedt meerderde wisselende workshops aan. Hieronder vindt jet het aanbod aan workshops die door ons worden aangeboden.

Stiltedag

Een stiltedag is een dag helemaal voor jezelf. Je trakteert jezelf op stilte en kunt zo je batterij weer helemaal opladen. Het is een goede manier om even afstand te nemen van je werk of dagelijkse bezigheden.
Een stiltedag vereist geen voorkennis of ervaring in meditatie of mindfulness. Het beoefenen van stilte, meditatie werkt versterkend als je het met een groep doet. Zo kan een stilte dag een eerste stap zijn naar regelmatig stil zitten met jezelf. Ben je al meer ervaren in het beoefenen van meditatie en mindfulness dan kan een stilte dag juist een heerlijke opfrisser zijn.
Stiltedagen worden voornamelijk in stilte doorgebracht en bestaan uit oefeningen, (geleide) meditaties, yoga en handelen in aandacht.
Kortom een stiltedag is een bijzondere ervaring om van de drukte en de DOE modus naar de ZIJNS modus te komen helemaal in het NU.

Datum: 12 mei van 10:00-16:00u
Inclusief: lekkers, biologische lunch, thee, koffie en water.
Kosten: €40,-

Vriendinnen dag

Wil je samen met je vriendin een gezellige ochtend beleven om jullie band en vriendschap te vieren?

PROGRAMMA
We starten gezamenlijk met koffie/thee/water lekkers en maken kennis met elkaar.
Daarna gaan we in koppels ontspannen - houdingen ervaren - elkaar steunen - geven en ontvangen - ademen - masseren en vooral veel plezier hebben met elkaar!
We sluiten samen af met vegetarische soep en biologisch brood.

data: 24-03-2019 / 31-03-2019
prijs: €25,- p.p.
tijd: 10:00-13:00u

Aanmelden? Leuk, geef je datum van voorkeur aan! Aanmelden kan tot 10-03 a.s.
Workshop gaat door bij minimaal 3 maximaal 7 koppels.
Lidwien Hamers en Kirsten Vrijman verzorgen deze ochtend.

Workshop op maat

Wil jij een keer met vrienden, vriendinnen of met je bedrijf door middel van yoga nader tot elkaar komen? Of tot verstilling, meer samenwerking of wat dan ook? Dat kan! In overleg bepalen we duur, thema en locatie van de workshop. Prijzen variëren naar gelang aantal deelnemers, duur en locatie van de workshop. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Babymassage

Waarom babymassage? Gewoon omdat het een moment van aandacht en contact is. Niet alleen je baby geniet van deze liefdevolle aanraking, maar ook ouder(s) ervaren babymassage als echte quality time. Babymassage kent vele voordelen. Zo stimuleert het de hechting en word jullie band versterkt. Je ontvangt handreikingen over wat je kunt doen bij krampjes en andere veel voorkomende kwaaltjes. Zelf heb ik ervaren dat kangoeroën, zacht huid-huid contact en later ook babymassage mijn band met mijn dochter heeft gemaakt tot wat ie nu is. Zij kwam veel te vroeg ter wereld en was daardoor 10 weken niet thuis bij ons. Hoe je precies masseert en wat de voordelen zijn krijg je in de lessen babymassage in alle liefde stap voor stap aangereikt. Aan het eind van de workshop ontvang je alle info op papier. Zo kun je thuis met een goed gevoel verder.
De cursus babymassage bestaat uit 4 bijeenkomsten van ca. 1,25u en Prijs €60,-
Privé babymassage aan huis, in je eigen vertrouwde omgeving is ook mogelijk. Meestal heb je na 2 huisbezoeken het masseren onder de knie. Prijs €35,- per keer exclusief reiskosten. Data en tijd stemmen we af in onderling overleg.
Bekijk hier de flyer babymassage.

Yoga Nidra

Yoga Nidra wordt ook wel de slaap van de yogi's genoemd. In het oude India was er nog geen wetenschappelijk onderzoek of aantoonbaar bewijs van alle voordelen beschikbaar. Iets wat je keer op keer deed en wat steeds eenzelfde uitwerking gaf leverde voldoende eigen bewijs, aldus de yogi's. Zij waren door hun levenswijze zoveel meer afgestemd op het voelen en ervaren van effecten op hun eigen lichaam en geest dan ons. Zoals een oud spreekwoord luidt: "Ervaring is de beste leermeester."
Ervaar diepe rust, betere slaap, minder stress en angst en kom meer in contact met jezelf. Yoga Nidra kalmeert je zintuigen en het zenuwstelsel volledig. Een uur yoga Nidra staat gelijk aan 4 uur slaap. Door regelmatige beoefening plant je een zaadje in je bewustzijn en kun je spiritueel groeien. Laat je meevoeren door alle eeuwenoude stappen en ervaar zelf hoe je na een uur als herboren ontwaakt uit een diepe staat van rust.

Je bent van harte uitgenodigd deel te nemen aan de maandelijkse yoga Nidra sessies.
DATA: elke eerste vrijdag van de maand te weten: 11-01 / 01-02 / 01-03 / 05-04 / 03-05 / 06-06 / 21-06.
Kosten voor leden €8,-, Niet leden €10,-. Gelieve op voorhand aan te melden.