Stilte ochtend/dag

Een stilte-ochtend of stiltedag is helemaal voor jezelf. Je trakteert jezelf op stilte en kunt zo je batterij opladen. Het is een goede manier om even afstand te nemen van je werk of dagelijkse bezigheden en stil te staan bij wat er nu, op dit moment, is.
Een stiltedag vereist geen voorkennis of ervaring in meditatie of mindfulness of andere aandachtstraining. Het beoefenen van stilte, meditatie werkt versterkend als je het met een groep doet. Zo kan een stilte ochtend of stiltedag een eerste stap zijn naar regelmatig stil zitten met jezelf. Ben je al meer ervaren in het beoefenen van meditatie en mindfulness dan kan het juist een heerlijke opfrisser zijn.
Stilte ochtenden en stiltedagen worden voornamelijk in stilte doorgebracht en bestaan uit oefeningen, (geleide) meditaties, yoga en handelen in aandacht.
Kortom een stiltedag is een bijzondere ervaring om van de drukte en de DOE modus naar de ZIJNS modus te komen helemaal in het NU.

Een stilte-ochtend brengt je bij jezelf. Een heerlijke oplader voor de start van een nieuwe week.

09:45u deuren open
10:00u start mindful yoga gevolgd door meditatie en diepe ontspanning.
12:00u afsluiting
€25,- incl. koffie/thee/lekkers
max. 12 deelnemers
Resterende data stilte ochtenden 2022:

25-09-2022 thema Chakra's inschrijven klik hier

20-11-2022 thema Ruimte inschrijven klik hier
 
 
4 zondagen per jaar organiseer ik een stilte dag. De data/thema's voor 2022:

06-03 FRISHEID
26-06 ZONNE ENERGIE
16-10 LOSLATEN
18-12 LICHT IN DUISTERNIS
jan 2023 DROOM/VISUALISEER JE DOEL


TIJD: 10:00-16:00u
INCLUSIEF: vegetarische lunch, lekkers, fruit, thee, koffie en water.
BIJDRAGE: €55,-
Thema van de derde stiltedag op 16-10-2022 van dit jaar is L O S L A T E N .

Alleen als je los kunt laten kan er ruimte komen voor jou bruisende energie, voor delen van jezelf die je hebt laten ondersneeuwen. Al loslatend kan jou mooie unieke zelf zich weer in alle schoonheid aan jou tonen en kun je van daaruit afstemmen op je hart.
Inschrijven? Dat kan snel. Klik op de foto hiernaast en de inschrijving opent in een nieuwe pagina.

Thema van de vierde stiltedag op 18-12-2022 is stil te staan bij het LICHT in DUISTERNIS

Licht en daarmee vrede is het ervaren van een heilzame toestand van rust en harmonie. In licht kun je een bron van innerlijk geluk ervaren, een diep gevoel van blijdschap. Zo kan je het licht laten schijnen op je duisternis en kan er inzicht komen.
Deze dag is een uitnodiging met mildheid stil te staan bij jezelf. Tevreden te zijn met dat wat er is. Jezelf liefdevolle aandacht geven kan een ongelofelijke lichtheid geven. Een inzicht dat alles goed is.
Licht begint binnenin jezelf. Van daaruit kan jou innerlijk lichtje vreugde schenken aan veel mensen om je heen. Wel mooi om zo vlak voor kerst ruimte voor te maken.
Inschrijven? Dat kan snel. Klik op de foto hiernaast en de inschrijving opent in een nieuwe pagina.

Thema van de eerste stiltedag in 2023 is visualiseer je DROOM

Hoe mooi is het te dromen. Dromen die je had als kind zijn soms dromen waar je met weemoed aan terug denkt. Misschien heb je je droom waargemaakt maar wil je voor 2023 een nieuwe droom verwezenlijken. Durf te dromen.
Door je te verbinden met je droom, verbind je je weer met je innerlijke kind waardoor dat de kracht van aantrekking haar werk weer kan doen en jij die niet verstoort met gedachtes, negativiteit, of oude overtuigingen.
Het hoeven geen grote dingen te zijn. Weet juist dat élke nieuwe stap het begin kan zijn naar het verwezenlijken van die droom.
Thema van de tweede stiltedag op 26-06-2022 van dit jaar is ZONNE ENERGIE .

Aandacht schenken aan de ZON in jezelf. Vanuit verschillende mindfulle invalshoeken zullen we deze zonnige dag belichamen. Energiek en met nieuw licht helemaal klaar voor de zomer.
Inschrijven? Dat kan snel. Klik op de foto hiernaast en de inschrijving opent in een nieuwe pagina.
Thema van de eerste stilte dag op 06-03-2022 is FRISHEID

Puur en fris! Dat is wat voor mij lente is :)
Nieuwe energie, frisse bladeren, de natuur ontwaakt uit zijn winterslaap. Ook wij mensen komen tot leven en voelen dat de energie weer gaat STROMEN na de rust van de winter. Mooi moment om daar in deze stiltedag bij stil te staan. We gaan extra in op reinigen van ons lichaam.
Inschrijven? Dat kan snel. Klik op de foto hiernaast en de inschrijving opent in een nieuwe pagina.


ervaring V.

"Vandaag voor het eerst een stiltedag mogen meemaken. Wat zag ik er tegenop want het staat zó ver van me af. Maar juist dáárom wilde ik dit doen. Ik hou immers wel van een uitdaging. Ik vond het spannend. Maar wat was het een mooie ervaring. Het heeft me inzichten gegeven waar ik echt wat mee kan. Een waardevolle investering in mezelf dus!"