Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een uitgebreide lichaamsmassage voor het hele lichaam. Door de zachte tot stevige knedingen en de verschillende massagetechnieken worden de huid en spieren ontspannen. Dit stimuleert de doorbloeding, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Het doel van de ontspanningsmassage is om los te komen van de dagelijkse stress en het lichaam totale ontspanning te laten voelen. Een ontspanningsmassage verwent lichaam en geest.

Een ontspanningsmassage zorgt voor de productie van het stofje endorfine. Endorfine is het snelst werkende anti-stress hormoon wat zorgt voor een prettig en fijn gevoel. Tijdens een ontspanningsmassage komt je lichaam tot rust en kan zo herstellen van een drukke en/of stressvolle periode. Cortisol, het bekende stress hormoon, zal verminderen en zo kom je weer meer in balans.

Er wordt gewerkt met een neutrale massageolie. Een ontspanningsmassage beslaat het gehele lichaam; hoofd, nek, schouders, armen, handen, rug, benen, voeten. Indien gewenst kunnen gezicht, billen en buik ook worden gemasseerd. In overleg kan er specifiek gemasseerd worden naar spanning of wens.
voor info prijzen kijk bij tarieven
Wanneer een ontspanningsmassage?
- als cadeautje voor jezelf in een drukke periode
- als je vermoeid of uitgeblust bent
- bij vermoeide en stijve spieren
- om terug in contact met je lichaam te komen en te voelen
- gewoon omdat je er zin in hebt jezelf me-time te geventarief
60 minuten €50,00
75 minuten €60,00
90 minuten €70,00

Ervaring D.

"De ontspanningsmassage is echt een cadeau voor jezelf. Ik voelde me na de massage helemaal ontspannen en relaxed. Eigenlijk zou ik dit vaker moeten doen als onderdeel van een stukje zelfzorg. Net zoals een dagje weg of avondje uit.