Ademcoaching

In september 2019 start ik met de opleiding tot ademcoach en vanaf januari 2020 zal ik mijn adempraktijk starten.
Sinds ik yoga lessen geef merk en ontdek ik dat veel mensen last hebben van een onnatuurlijk adempatroon. Door ervaringen stress, burn-out of ziekte zijn veel mensen het contact met hun adem en lichaam kwijt geraakt. Ik ben ervan overtuigd dat juist de adem de sleutel is tot ontspanning, rust en "thuis komen bij jezelf". Als je er voor open staat kan de adem je bron zijn van zelf onderzoek en zelfheling.
Adem is leven en leven is ademen. Maar hoe vaak stokt de adem niet, snak je naar adem of slaak je een zucht van verlichting? Deze uitdrukkingen laten zien dat er met de adem emoties en ervaringen zijn verbonden en daar zit hem nu juist het probleem én meteen ook de oplossing. Door de adem weer toe te laten en alles wat daarmee verbonden is te laten stromen en een plekje te geven kun je weer ruimte maken en vrijer leven. Zo kun je letterlijk en figuurlijk ruimer ademen en vrijer leven.
Je adem is je kompas, als ankerpunt, raadgever, spiegel van de ziel. Zoals je ademt leef je en zoals je leeft adem je.
Heb je klachten zoals angst, stress burn-out, hyperventilatie. Of ademklachten gerelateerd aan zwangerschap of hartziekten dan help ik je graag. Neem gerust contact met me op.

Meer info volgt spoedig.

Aanbod

Ademsessie

Na een intake volgt een ademanalyse. Op basis daarvan stel ik een plan van aanpak voor. Dit kunnen een of meerdere sessies zijn. Gedurende een sessie help ik je weer de connectie met je levensbron, de adem, te maken. Oude pijn kan loskomen en van daaruit komt er letterlijk en figuurlijk meer ruimte. Je krijgt eenvoudige ademoefeningen en andere tips mee krijgt om thuis mee aan de slag te gaan.

Ademworkshop

Theorie en praktijk zullen elkaar op een fijne manier afwisselen en zo kun je ervaren wat de adem voor jou kan betekenen. Door te ervaren kun je in contact komen met je bron van kracht en een manier ontwikkelen om bewuster met stress of andere triggers die je uit balans brengen om te gaan.