NieuwsIn blijde verwachting?

Vanaf januari 2018 starten er lessen zwangerschapsyoga in het Gezondheidshuys.
Als je zwanger bent en op zoek naar een geschikte manier om je voor te bereiden op de bevalling en om te genieten van elk moment van deze bijzondere periode in je leven dan is zwangerschapsyoga wellicht iets voor jou!

We versoepelen en versterken ons hele lichaam om het gedurende je zwangerschap in goede conditie te houden en je voor te bereiding op de bevalling. Ook oefen je in het bewust leren ontspannen en daarom werken we veel met onze adem. Met de adem oefen je om je aandacht te richten daar waar het nodig is tijdens de weeën en de ontsluiting. Door middel van aandacht en adem leer je contact te maken met je lichaam én met je kind. Zo kun je nu al een band opbouwen. Met de adem ondersteun je je eigen oerkracht tijdens de bevalling.
Vanaf de 13e zwangerschapsweek ben je van harte welkom. Zo heb je voldoende de tijd om je alles wat we in de lessen oefenen eigen te maken.
Voor data en tijden kijk je bij rooster. Voor info over prijzen en betaling kijk je bij prijzen.
Heb je vragen? neem dan gerust contact met me op.

Bekijk hier de zwangerschapsyoga flyer


Uitbreiding

Bij voldoende interesse zullen er vanaf januari 2018 ook wekelijkse hatha yogalessen starten in 't Clusterke te Schinnen.
En wel op donderdagochtend van 10:00-11:15u.
We beschikken hier over een eigen ruimte, achter het winkelpand, met voldoende parkeergelegenheid.
Zou jij hier graag hatha yogalessen willen volgen?
Neem dan gerust contact met me op.


Gezondheidshuys te Geleen

Vanaf 4 september start ik ook met les geven in het Gezondheidshuys te Geleen! Ik ben ontzettend blij met deze samenwerking. Voor info lesdagen en tijden klik hier. De yogaruimte bevind zich op de zolder van dit mooie monumentale pand. We beschikken ook over een binnentuin die uitkijkt op de kerk. Hier kun je diepe rust en stilte ervaren. Kortom een prachtige plek om yoga te beoefenen.