NieuwsZomeryoga

Ook deze zomer kun je weer vrijblijvend kennis maken met mij en de yoga die ik geef. Of je vindt de zomer gewoon te lang om helemaal niets aan yoga te doen. In beide gevallen ben je van harte welkom om mee te doen!
Heb je vragen? neem dan gerust contact met me op.
Bekijk hier de flyer

WoZoCo Schimmert

Vanaf 20 augustus is Vrijman-yoga nog maar op één plek te vinden. Er zijn dan geen lessen meer op de andere locaties. Alles onder één dak. Met als voordeel een eigen ruimte, geschikt voor alle soorten lessen én de benodigde materialen bij de hand. Ik hoop je te mogen ont-moeten op een van de lessen bij Vrijman-yoga.

In blijde verwachting?

Vanaf 22 augustus 2018 gaan de lessen zwangerschapsyoga door op de nieuwe locatie in Schimmert.
Als je zwanger bent en op zoek naar een geschikte manier om je voor te bereiden op de bevalling en om te genieten van elk moment van deze bijzondere periode in je leven dan is zwangerschapsyoga wellicht iets voor jou!
We versoepelen en versterken ons hele lichaam om het gedurende je zwangerschap in goede conditie te houden en je voor te bereiding op de bevalling. Ook oefen je in het bewust leren ontspannen en daarom werken we veel met onze adem. Met de adem oefen je om je aandacht te richten daar waar het nodig is tijdens de weeën en de ontsluiting. Door middel van aandacht en adem leer je contact te maken met je lichaam én met je kind. Zo kun je nu al een band opbouwen. Met de adem ondersteun je je eigen oerkracht tijdens de bevalling. Vanaf de 13e zwangerschapsweek ben je van harte welkom. Zo heb je voldoende de tijd om je alles wat we in de lessen oefenen eigen te maken.
Voor data en tijden kijk je bij rooster. Voor info over prijzen en betaling kijk je bij prijzen.
Heb je vragen? neem dan gerust contact met me op.
Bekijk hier de zwangerschapsyoga flyer.

Stoelyoga

Bij voldoende interesse zullen ook wekelijkse lessen stoelyoga starten. Deze les zorgt op een zachte manier dat je in beweging blijft. Je onderhoudt zo wat je nog kan. Het is zelfs goed mogelijk, als je langer bezig bent met stoelyoga, dat je fysieke mogelijkheden weer wat groter worden. Je versoepelt niet alleen je lichaam ook je geest en je denken komen tot rust en worden flexibel en jong gehouden. Je lijf en je geest zullen er in het dagelijks leven van profiteren en activiteiten lopen gemakkelijker.
Stoelyoga is geschikt voor mensen die vanwege hun leeftijd of door ziekte zich minder gemakkelijk neer kunnen leggen op een mat zoals dat bij de reguliere en zachte yogales wel het geval is.
Deze les wordt gegeven op maandag 10:30-11:30u en duurt 1 uur.
Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Babymassage

Na de zomervakantie zullen ook lessen babymassage worden verzorgd door Vrijman-yoga.
Waarom babymassage zou je denken? Ik heb zelf ervaren dat kangoeroën, zacht huid-huid contact en later ook babymassage mijn band met mijn dochter heeft gemaakt tot wat ie nu is. Zij kwam 11 weken te vroeg en was daardoor 10 weken niet thuis bij ons. Met aandachtige aanraking stimuleer je de hechting. Tijdens de lessen zwangerschapsyoga maak je hiermee al een begin en bouw je verder uit als de kleine er is. Hoe je precies masseert en wat de voordelen zijn krijg je in de lessen babymassage in alle liefde aangereikt.
De cursus babymassage bestaat uit 4 bijeenkomsten van 1,25-1,5u en kost €60,-
Bekijk hier de flyer babymassage.