Lessen

Ik geef les in kleine groepen zodat er voldoende aandacht is voor iedere deelnemer. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk en duren 75 minuten. De nadruk zal liggen op het leren ontspannen en ontdekken van je mogelijkheden. Respecteer hierbij de grenzen van jou lichaam en oefen zo tevredenheid in wat er mogelijk is op dit moment. De lessen zijn elke week weer anders, net zoals het leven zelf. De ene keer besteden we meer aandacht aan een specifieke klacht, een andere keer richten we ons meer op het ervaren van een specifiek lichaamsdeel, de ademhaling, de ontspanning of een thema. Je zult ervaren dat je door regelmatige beoefening zowel mentaal, fysiek als ook spiritueel een ontwikkeling door maakt. Elke keer weer, zonder stoppen.

Praktisch

Ben op tijd aanwezig voor de les, zo kunnen we de lestijd optimaal benutten;

yoga doe je liefst op een niet te volle maag;

draag gemakkelijke kleding;

Neem je eigen yogamat mee. Zo kun je zelf de dikte, stroefheid en kwaliteit van je mat bepalen. Ik kan je hierbij altijd adviseren. Bovendien is een eigen mat hygi├źnischer. Er zijn yogamatten aanwezig, mocht je nog geen mat hebben;

Neem een dekentje mee en 2 kussens. Gedurende de ontspanning kan je lichaam afkoelen. De kussentjes kunnen je lichaam zacht ondersteunen en ook tijdens de les goed van pas komen.