Lessen

De lessen duren 75 minuten om alle onderdelen van de les aan bod te laten komen. De nadruk zal liggen op het leren ontspannen en ontdekken van je mogelijkheden. Respecteer hierbij de grenzen van jou lichaam en oefen zo tevredenheid in wat er mogelijk is op dit moment. De lessen zijn elke week weer anders, net zoals het leven zelf. De ene keer besteden we meer aandacht aan een specifieke klacht, een andere keer richten we ons meer op het ervaren van een specifiek lichaamsdeel, de ademhaling, de ontspanning of een thema. Je zult ervaren dat je door regelmatige beoefening zowel mentaal, fysiek als ook spiritueel een ontwikkeling door maakt. Elke keer weer, zonder stoppen. De lessen zachte yoga, stoelyoga en zwangerschapsyoga duren 60 minuten, hiervoor gelden andere prijzen. Workshops en cursussen die worden aangeboden variëren in tijd en prijs.

Praktisch

Ben 5 minuten vóór aanvang van de les aanwezig, dan kunnen we rustig starten en de lestijd optimaal benutten;

yoga doe je liefst op een niet te volle maag;

draag gemakkelijke kleding;

Neem je eigen yogamat mee. Zo kun je zelf de dikte, stroefheid en kwaliteit van je mat bepalen. Ik kan je hierbij altijd adviseren. Bovendien is een eigen mat hygiënischer. Er zijn yogamatten en andere hulpmiddelen aanwezig;

Neem een dekentje mee en 2 kussens. Gedurende de ontspanning kan je lichaam afkoelen. De kussentjes kunnen je lichaam zacht ondersteunen en ook tijdens de les goed van pas komen.